Watch My Dying a mySpace-en
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • кухни Днепропетровск
 • Cikkek / Lemezkritikák

  Watch My Dying - Fleshmagnet - Imperiumi ’zine (SF)

  Kerro Kaverille - 27. June 2003 12:50

  Äiti, mitä me laitettiin leivän päälle ennen Floraa?", kysyi kirkassilmäinen lapsi aikoinaan televisiomainoksessa. Unkarilaisen Watch My Dyingin poikien suussa tuo fraasi vääntyy muotoon "pojat, mitä me kuunneltiin ennen Meshuggahia?", niin hyvin on yhtyeen "Fleshmagnet" –demolle otettu vaikutteita ruotsalaisen nykimisheavyn lipunkantajalta.

  No, onneksi meno tasaantuu muuten vaan älyvapaaksi kikkailuksi parin biisin jälkeen, mutta levyn avaavat "Therapyresistant" ja "Lockjaw" ovat kyllä niin Meshuggahin kuuloista tavaraa ettei ole tosikaan. Saatekirjeessään yhtye tosiaan listaa vaikutteikseen yhtyeitä kuten Meshuggah, Dillinger Escape Plan, Death ja Killswitch Engage. Nämä ainekset sekoittamalla on saatu aikaan jonkinasteinen death metal -Mr.Bungle (miinus ne ulostelunäänet), vaikka yhtyeen laulaja ei mikään Mr. Patton olekaan. Sen verran on Watch My Dyingin musiikissa kaoottisuutta. Mutta pojat onnistuvat kuitenkin välttämään musiikin liian pilkkomisen, sillä kappaleet pysyvät osamäärästään huolimatta helvetin hyvin kasassa. Vaikka musiikki on monimutkaista, ei silti missään vaiheessa tule tunnetta, että nyt on tehty vaikeasti vain vaikeuden vuoksi.

  Tyylillisesti yhtye lainailee elementtejä sieltä täältä. Kuten jo mainittiin, on kitaroissa enemmän kuin ripaus Meshuggahtavaa otetta, ja laulu taas vaihtelee örinän ja hieman Pattonille vivahtavan ulosannin välillä, eli variaatiota piisaa. Musiikillisesti saatetaan ensin runtata mahdotonta deathirullaa ja seuraavassa käänteessä vedetäänkin jo hyvin rauhallisesti ja puhtaasti. Vertailukohtia voisi vetää myös System Of A Downiin.

  Yhtye hallitsee vaikean genrensä hyvin. Ainoa ongelma on vain tässä itse tyylilajissa, tällaista poukkoilua joko diggailee taikka vihaa. Itse kuulun ensimmäiseen ryhmään, ja Watch My Dying on tässä tyylisuunnassa parasta, mitä olen demopuolella pitkään aikaan kuullut. Edes demon pituus ei haittaa materiaalin ollessa näin makoisaa.

  xxxx

  Kapcsolódó linkek:
  Imperiumi
  A cikk eredetiben


  « vissza
  © 2005-2006 Watch My Dying & Powerground Management
  Minden jog fenntartva! All rights reserved!